вівторок, 12 січня 2016 р.

Курси ІКТ "Prezi - хмарний засіб створення літаючих мультимедійних презентацій"

5 коментарів:

  1. Яскравий, творчий і вражаючий підсумок Ваших курсів! Мої вітання! Успіхів Вам в подальших намічених справах!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже вдячна Вам, Віро Вікторівно! Мені особливо приємно було, коли сьогодні на нараді Ви згадали про інтерактивний плакат Glogster. Отже, у кожного з нас є напрацювання, які цікаві й корисні для колег.

      Видалити
  2. Презентація заслуговує найвищих похвал: яскрава, ефектна, динамічна. Я хочу подякувати Вам, Олено Валентинівно, за курси. Ваші відеоуроки були продуманими та легко засвоюваними. Я дізналася дуже багато нового по даному сервісу. Хоча мені ще дуже далеко до створення таких професіональних презентацій, але я буду намагатися вдосконалювати свою майстерність. Мене вражає Ваше відчуття простору. Презентації дійсно літають.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую Вам, Ларисо Павлівно, за такі теплі слова! Але все ж таки, урок математики, де ми як "риба у воді", і урок навчання будь-якій інформаційній технології. Це потребує кропіткої роботи і додаткових знань з інформатики. Під час курсів я сама ще багато знайшла нового і цікавого по сервісу Prezi. Тобто, ми тьютори, також вдосконавлювали свою майстерність. І зараз у мене вже інше бачення побудови цього курсу.

      Видалити
  3. Я з Вами абсолютно згодна. Ми не тільки навчали інших, а і самі навчалися. Я також зараз по-іншому провела б свої курси. Все приходить з практикою.

    ВідповістиВидалити